Yemek tarifleri

19 Oca 2008

FIRINDA YOĞURT SOSLU TAVUK




MALZEMELER




  • 2 Adet tavuk budu


  • 1 Adet yumurta sarısı


  • 1 çay bardağı yoğurt


  • Tuz,karabiber,kimyon,kırmızı biber,kekik


YAPILIŞI





  • 2 adet tavuk budunu kısa bir süre haşlayalım(10 dk yeterli olacaktır)


  • Yoğurt,yumurta sarısı,ve baharatları çırpalım


  • Haşlanmış olan tavuk budlarını küçük fırın tepsisine dizelim


  • Karışımı bir yumurta fırçası ile tavukların üzerine sürelim


  • 200 derecelik fırında 45 dk kızartalım


  • Servis yaparken brokoli havuç ve bezelye ile süsleyebilirsiniz


  • Afiyet olsun


Hiç yorum yok:

Blog Arşivi