- 1 Litre süt
- 1 Su bardağı şeker
- 1 Su bardağı un
- Yarım paket margarin
- 1 paket vanilya
- 1 küçük Paket Petibör bisküvi(evde yarım kalmış bisküvileride kullanabilirsiniz)
YAPILIŞI
- Tencereye sütü boşaltalım,içine şeker un ve margarini ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştıralım
- Kaynamaya başlayınca içine 1 paket vanilyayı ekleyelim
- 1 paket bisküviyi rondodan geçirip,geniş borcam tepsiye yayalım
- Muhallebimizi bisküvilerin üzerine döküp,spatula yardımı ile her tarafını kaplayalım
- 2-3 saat buzdolabında beklettikten sonra,servise hazırdır
- Afiyet olsun
Servis Önerisi
- Muhallebimiz soguduktan sonra,kare parcalara böldüğümüz petibör muhallebimizi,tabaklara servis yapmadan önce ,bir dilim muzu içine koyup,küçük rulolar halinde servis edebilirsiniz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder