- Bir hazır Pandispanya
- Yarım kilo süt
- 1,5 fincan şeker
- 1,5 fincan un
- 1 Paket labne peyniri(isterseniz yarım pakette koyabilirsiniz)
Yapılışı
- Süt,şeker ve unu orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz
- Piştikten sonra rondodan geçirebilir ya da mikserle çırpabilirsiniz
- Hazır pandispanyamızı ortadan ikiye ayırdıktan sonra,bir ficanın içine 1 yemek kaşığı şeker,1 yemek kaşığı nescafe ve bir fincan sıcak su ile karıstırıp,ikiye ayırdığımız pandispanyaların iç kısımlarını bu karışımla ıslatın.
- Hazırladıgınız kremanın yarısını, ikiye ayırdıgımız pandispanyanın altına sürün ve diger pandispanyayı üzerine kapatın.Kalan kremayı da üstünü tamamen kapatacak şekilde sürün. Soğuduktan sonra ister kakao ister nescafe ile üzerini süsleyin.
- 4-5 saat buzdolabında dinlendikten sonra yemeğe hazırdır.Afiyet olsun.Bu tarifle Tek dilimle yetinemeceksiniz.Şimdiden kolay gelsin.
1 yorum:
hımmm
bayılıyorum tatlıyı hiç sevmeyen biri olarak.çok hafif.yerken bana mutluluk veriyor.ellerine saglık
Yorum Gönder